Emily Ratajkowski suuttui photoshoppauksestaan – rintoja ja huulia muokattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edes Emily Ratajkowskin kaltaiset huippumallit eivät ole turvassa lehtien ja mainosten harrastamalta photoshop-käsittelyltä. Tämä tuli ilmi tähden taannoisessa Instagram-päivityksessä, jossa hän syyttää ranskalaislehteä kuvansa muokkaamisesta.

Ratajkowski poseerasi taannoin Madame Figaro -lehden kansikuvassa. Tähden yllätykseksi hänen rintojaan ja huuliaan oli muokattu ennen otoksen päätymistä lehteen.

– Jokainen on kaunis omilla uniikeilla tavoillaan. Meillä kaikilla on epävarmuutemme asioista, jotka erottavat meidät tyypillisistä kauneusstandardeista, tähti kirjoitti.

– Kuten monet muut, yritän päivittäin päästä eroon kyseisistä epävarmuuksista. Olin erittäin pettynyt nähdessäni huulieni ja rintojeni päätyneen photoshopatuksi tässä kansikuvassa, Ratajkowski jatkoi.

Yhdysvaltalaismalli kertoi haluavansa, ettei muotiteollisuus pyrkisi poistamaan niitä asioita jotka tekevät ihmisistä uniikkeja. Sen sijaan hän toivoisi muotimaailman juhlistavan jatkossa ihmisten yksilöllisiä piirteitä.