Isävartalo on trendikäs – irrotettava kaljamaha esiteltiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leonardo DiCaprion ja Jon Hammin kaltaisilta tähdiltä tuttujen pyöreähköjen isävartaloiden, eli niin kutsuttujen dad bodyjen hehkutettiin viime vuonna olevan treenattuja vartaloita vetovoimaisempi ilmiö. Pian kenellä tahansa voi olla mahdollisuus hankkia sellainen ilman ylenpalttista roskaruoan syömistä tai oluen juontia.

Instagram

Lontoolaisen Albert Pukiesin suunnittelema Dadbag on kaljamahalta näyttävä vyölaukku. Dadbag muistuttaa hämmästyttävän paljon todellista vatsaa, mikäli se esimerkiksi pilkottaa t-paidan alta.

Dadbag nousi ilmiöksi sosiaalisessa mediassa erityisesti sen jälkeen, kun kuvat siitä levisivät Kiinan Weibo-yhteisöpalvelussa. Albert Pukies on kertonut laukkujen herättäneen niin paljon kiinnostusta, että hän harkitsee Kickstarter-kampanjan aloittamista. Mies on jo suunnitellut kuusi erilaista Dabagia, joista jokainen voi valita mieluisansa. Tuote tullee ennakkotilattavaksi heti, kun Kickstarter-kampanja käynnistyy.

#dadbag

A post shared by The Dadbag (@thedadbag) on

#dadbag

A post shared by The Dadbag (@thedadbag) on

#dadbag

A post shared by The Dadbag (@thedadbag) on