Jenna Dewanin peppukuvasta somemyrsky – hyvän maun raja ylittyi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan Tatum ei ole koskaan häpeillyt oman vartalonsa esittelemistä sosiaalisessa mediassa. Naista Instagramissa seuraavat ovatkin saaneet tottua siihen, että tähti julkaisee säännöllisesti todella paljastavia ja seksikkäitä kuvia itsestään. Tuoreet näyttävät kuvat ovat kuitenkin aiheuttaneet pienen somemyrskyn naisen kanavalla.

Jenna Dewan Tatum julkaisi kaksi parvekkeella otettua kuvaa itsestään. Kuvissa naisella on todella seksikäs ja paljastava body yllään. Toisessa kuvassa tanssija istuu ja juo teetä, ja toisessa hän esittelee paljasta takapuoltaan kameralle. Monien naisseuraajien mielestä tämä on ollut kuitenkin liikaa eikä näytä hyvää esimerkkiä hänen tyttärelleen.

Tähti sai yllättävän paljon negatiivista palautetta, joka johtui suurimmaksi osaksi siitä, että kommentoijien mielestä nainen ei näyttänyt enää hyvää esimerkkiä kuvillaan neljävuotiaalle tyttärelleen. Monien mielestä oman takapuolen kuvaaminen ja esitteleminen varsinkin perheenäitinä on sosiaalisessa mediassa turhaa siitä huolimatta, että naiselta kaunis takapuoli löytyisikin.

Cheeky balcony series

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

How I imagine Posh Spice does tea time 🇬🇧😝

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on