Kim Kardashian paljasti – näin ovelasti lunttasi kokeissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias realitytähti Kim Kardashian on Rikkaat Kardashianit -televisiosarjan myötä monille tuttu. Realitytähtenä hänen elämänsä onkin kuin avoin kirja, mutta hänestäkin löytyy silti uusia puolia ja asioita, joita edes hänen omat perheenjäsenensä eivät tiedä.

Kim Kardashian osallistui The Ellen Show -keskusteluohjelman uuteen Show Me More Show -osioon, jonka avulla katsojat pääsevät näkemään lisää ohjelman vieraita. Ensimmäisessä osiossa nähtiin Kim, joka vastasi juontajan keksimiin polttaviin kysymyksiin.

Kim Kardashian paljasti kyselyn aikana, että hän lunttasi aina kokeissa. Naisella oli tapana kirjoittaa itselleen oikeita vastauksia hänen koulu-univormunsa hameen helman sisäpuolelle. Näin ollen opettaja ei ikinä olisi voinut edes pyytää naista nostamaan hametta ylös, koska se olisi ollut seksuaalista häirintää.