Kim Kardashian paljasti vatsansa – seksikäs näky valkoisessa asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian shokeeraa mielellään ihmisiä erikoisilla asuvalinnoillaan ja uusilla hiustyyleillään. Tällä hetkellä Kardashian ihastuttaa harmaanvalkoisissa pitkissä hiuksissa, joiden nainen on vannonut olevan hänen omat hiuksensa peruukin sijaan.

Hiusten värjäämisen myötä myös naisen tyyli on muuttunut. Kim Kardashian on nähty yhä usemmin kokonaan valkoisissa tai hopean värisissä vaatteissa. Tällä kerralla Kardashian oli valinnut jalkaansa vaaleanharmaat oloasun housut ja valkoisen yläosan, joka oli rullattu ylävatsaan saakka.

Kim Kardashian esitteli paljastavan asunsa avulla hänen timmiä vatsaansa ja tiimalasin mallista vartaloaan. Kardashian onkin viime aikoina usein nähty vatsan paljastavissa asuissa sen jälkeen, kun hän onnistui pääsemään raskauskiloistaan toisen lapsensa syntymän jälkeen eroon.

Splash
Splash
Splash