Vanhus innostui tanssipelistä – upea video leviää nyt viraalihittinä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhan iän saavuttaminen ei aina tarkoita sitä, että päivänsä tulisi viettää neljän seinän sisällö kotisohvalla istuen. Verkossa levinneellä tuoreella videolla tavataan iästään huolimatta hauskanpidon taidon osaava vanhus.

Kiinan Chongqingissä sijaitsevassa ostoskeskuksessa kuvatulla videolla vanha mies on innostunut pelaamaan tanssipeliä. Vanhus pelaa fyysistä peliä miltei yhtä taidokkaasti kuin hänen vieressään tanssiva nuori nainenkin.

Vanhuksen tanssipelivideosta tuli viraalihitti Kiinan sosiaalisessa mediassa. Mashable-sivuston mukaan hauskasta ja ikään liittyviä ennakkokäsityksiä rikkovasta videosta tuli maassa niin suosittu, että sitä on esitetty jopa paikallisilla televisiokanavilla.