Viimeinen video Linkin Parkin laulajasta: ”Tältä depressio näytti 36 tuntia ennen kuolemaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa itsemurhan tehneen Linkin Park -laulaja Chester Benningtonin kohtalo on koskettanut laajasti musiikkimaailmaa ja yhtyeen faneja. Monet yhtyeet ja artistit ovat traagisen poismenon jälkeen kunnioittaneet laulajaa monin tavoin. Nyt laulajan vaimo on julkaissut pysäyttävän videon.

– Tältä depressio näytti meille 36 tuntia ennen hänen kuolemaansa. Hän rakasti meitä niin paljon ja me rakastimme häntä, Talinda Bennington‏ kirjoitti videon yhteydessä.

Videolla Chester Bennington nähdään maistelemassa kotonaan pahanmakuisia makeisia yhdessä perheensä kanssa. Rocktähti näyttää olevan erittäin hyväntuulinen, vaikka mädäntyneen kananmunan makuinen irtomakeinen maistuukin karmaisevalta. Mikään Benningtonin käytöksessä ei kuitenkaan viittaa puolentoista vuorokauden päästä tapahtuvaan murhenäytelmään.