Popkaunotar bikineissä kuin fitness-tähti – treenaa silti vain 1-2 kertaa viikossa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kantrilaulaja Carrie Underwood nousi tähteyteen voittaessaan American Idol -laulukilpailun neljännen tuotantokauden vuonna 2005. Sen jälkeen nainen on ehtinyt julkaista paljon musiikkia ja perustaa perheen. Moni perheenäiti onkin voinut kadehtia Underwoodia ja miettiä miten hänen aikansa riittää kaikkeen.

34-vuotias Carrie Underwood elää terveellisesti ja noudattaa vegaanista ruokavaliota. Hän on myös aiemmin kertonut treenaavansa kuusi kertaa viikossa, mikä onkin aina näkynyt naisen kadehdittavan kiinteästä vartalosta. Nyt laulajatar on kuitenkin kertonut E! News -sivuston haastattelussa, että hän harrastaa liikuntaa enää yhden tai korkeintaan kaksi kertaa viikossa.

Carrie Underwoodin aiempi treenaustahti tuntui varmasti monien perheenäitien mielestä mahdottomalta. Nyt tähti on kuitenkin myöntänyt, että hän ei enää noudata sitä itsekään. Kaksivuotiaan Isaiah Michael -pojan äitinä Underwood on kertonut, että hän ei enää ehdi pitämään aiemmasta treeniaikataulustaan kiinni.

Aiemmin naista harmitti jos hän ei pystynyt pitämään haluamastaan treeniaikataulusta kiinni. Nykyään hän laittaa perheensä etusijalle eikä jää potemaan huonoa omatuntoa siitä, että treeni jää välillä tekemättä.

https://www.instagram.com/p/BRXBo3VDQ9U/?taken-by=carrieunderwood