Demi Lovato katsoi fanien versioita kappaleistaan – ei ollut uskoa näkemäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvistä kappaleista ja soittolistojen kärkeen nousseista hiteistä alkaa aina pienen hetken kuluttua ilmestymään erilaisia versioita. Nykyään monet versiot julkaistaan omina kappaleinaan jo Spotifyssakin, mutta niiden ensisijainen kehto on kuitenkin edelleen YouTubessa.

Glamour Magazine -lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa Demi Lovato kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat hänen suosituimpia kappaleitaan. Kappaleita esittävät eri-ikäiset lapset ja aikuiset, ja osa videoista tekee Demi Lovatoon todella suuren vaikutuksen.

Moni videon kuvannut muusikko toivoisi varmasti saavansa versiollaan huomiota sosiaalisessa mediassa, mutta harva voisi kuvitellakaan itse artistin katsovan heidän laulusuoritustaan. Videolla fanit versioivat Heart Attack, Don’t Forget, Stone Cold ja Sorry Not Sorry -kappaleita.