Halle Berry yllätettiin vessanpöntöltä – kuva päätyi juhlajulkaisuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median kanavia on tullut Facebookin jälkeen niin nopeasti, että kaikki eivät välttämättä ole jaksaneet tutustua niihin vaan ovat luottaneet edelleen pelkkään Facebookin voimaan. 51-vuotias Halle Berry yllätti faninsa puolitoista vuotta sitten liittymällä Instagramiin, jossa hänellä on nyt jo miljoonia seuraajia.

Halle Berry sai jo ensimmäisen kuvansa avulla itselleen 141.000 seuraajaa. Nyt noin puolitoista vuotta myöhemmin hänen kuviaan ihastelee jo yli kaksi miljoonaa Instagram-käyttäjää. Näyttävän merkkipaalun ylityksen jälkeen kaunotar julkaisi itsestään humoristisen kuvan, jossa hän istuu vessanpöntöllä.

Moni miljoonia seuraajia juhlinut tähti on julkaissut kanavallaan esimerkiksi hauskoja videoita, joissa he hyppäävät riemuissaan uima-altaaseen. Halle Berry päätti huomioida kaksi miljoonaa seuraajaansa kuvalla, jossa kameramies on yllättänyt hänet vessasta kesken asioinnin.

When 2M followers walk in on you. 😂 Love to all of you!

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on