Kylie Jenner jätti rintaliivit kotiin – eikä se jää somekuvassa huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosmetiikka-alan yrittäjä Kylie Jennerin ulkonäkö on muuttunut radikaalisti muutamassa vuodessa. Nainen tunnusti äskettäin ottaneensa huulitäytteet, koska hänen ensisuudelmansa oli haukkunut neitokaisen huulia pieniksi. Äskettäin Kylien kadonneet nännit herättivät huomiota, mutta nyt hän on jättänyt rintaliivit kotiin.

https://www.instagram.com/p/BZShFsDlcLV/?taken-by=kyliejenner

Kylie Jenner poseeraa parhaillaan Instagramissa leviävässä kuvassaan viettelevästi seinään nojaillen. Yllään hänellä on ainoastaan korsettivyö ja valkoinen ohut bodysuit, jonka alle nuori julkkistähti ei ole pukenut kuvan perusteella mitään.

Rintaliivien puuttuminen ei voi jäädä kenellekään katsojalle epäselväksi, mikä on luonnollisesti ollut kuvan tarkoituskin. Kylie Jenner on johdonmukaisesti kiistänyt hankkineensa silikonirinnat, mutta hänen kuviensa perusteella monet fanit eivät välttämättä usko väitteitä todeksi.