Vihainen joutsen ”pidätettiin” tieraivosta – hulvaton näky poliisiautossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joutsenet saattavat käyttäytyä toisinaan huomattavasti aggressiivisemmin kuin niiden ulkonäöstä kuvittelisi. Taannoin Iso-Britanniassa vihaista lintua kaitsemaan tarvittiin jo poliisin apua.

Cambridgen poliisit pidättivät taannoin aggressiivisesti käyttäytyneen joutsenen, joka häiritsi paikallisen moottoritien liikennettä. Poliisilaitos jakoi kuvia virka-auton takapenkillä olevasta linnusta Twitter-tilillään. Viranomaiset vitsailivat eläimen syyllistyneen tieraivoon.

Virkavallan paikalle soittaneet olivat pelänneet eläimen loukkaantuneen. Joku oli nimittäin väittänyt nähneensä sen jääneen rekan alle. Evening Standard -lehden mukaan eläinsuojeluviranomaiset kuitenkin totesivat linnun olevan täysin kunnossa.