Hurjapää ajoi BMX-pyörällä uimahalliin – ja hyppytornista altaaseen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BMX-ajaja Ryan Taylor on erikoistunut hurjiin temppuihin, joista useat toteutetaan lakeja rikkoen. Miehen viimeisin stuntti tapahtui yleisessä uimahallissa ilman asianmukaisia lupia.

Iso-Britannian Walsallissa sijaitsevan vapaa-ajan keskuksen henkilökunta joutui hieraisemaan silmiään Taylorin ilmestyessä paikalle BMX-pyöränsä selässä. Mies pääsi uima-altaille ilman, että häntä onnistuttiin poistamaan rakennuksesta.

Taylor kiipesi altaan hyppytornille keskuksen hälytyskellojen soidessa. Henkilökunta varoittaa poliisien olevan jo matkalla. Tämä vain yllyttää Tayloria hyppäämään pyörällään metrien korkuisesta hyppytornista alas veteen.

Ryan Taylorin kypäräkamera ikuisti koko hänen koitoksensa sittemmin verkossa levinneeksi videoksi. Vaikka vapaa-ajankeskuksen henkilökunta on tapauksesta raivoissaan, ei Taylor joutunut omien sanojensa mukaan hankaluuksiin asiasta.

– Mitään ei tapahtunut minulle, sillä en tehnyt mitään laitonta. Paikan päällä ei ollut kylttejä joissa polkupyörien tuominen olisi kielletty. Kyseessä ei ollut myöskään yksityisalue, mies kuvaili LADbible-sivustolle.

 

THEY EVACUATED THE SWIMMING POOL TWICE!

Publié par Ryan Taylor sur vendredi 15 septembre 2017