Isä irrotti pojan heiluvan hampaan todella tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maitohampaiden irtoaminen ja irrottaminen voivat olla pienille lapsille jännittävää. Vanhemmat ovat keksineet mitä erikoisempia ja hauskempia tapoja auttaa lapsiaan irrottamaan heiluvan hampaan esimerkiksi jousipyssyn tai pesäpallomailan avulla niin, että hampaan ympärille kiinnitetään naru.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tapaus, jossa eräs isä päätti auttaa poikaansa irrottamaan heiluvan hampaan amerikkalaista jalkapalloa apuna käyttäen. Lapsen hampaan ympärille on kiinnitetty naru, jonka toinen pää on kiinnitetty pallon ympärille.

Kun poika on valmis, isä heittää pallon isoisälle, joka seisoo muutaman metrin päässä olohuoneen puolella. Temppu toimii kuin unelma ja hammas lentää lankaan kiinnitettynä vauhdilla lapsen suusta olohuoneeseen saakka. Poika näyttää olevan todella innoissaan ja helpottunut siitä, että hampaan irrottaminen ei sattunut.