Mies tarjosi peuralle kättä – peura heitti heti ylävitoset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset kokevat ikimuistoisia hetkiä ja yllättäviä kohtaamisia villieläinten kanssa. Petoeläinten kohtaaminen luonnossa voi olla hyvin pelottava kokemus, mutta pienempiä ja rauhallisen oloisia eläimiä moni uskaltaa kuitenkin lähestyä oma-aloitteisesti.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kaverukset ovat löytäneet auton takaa kaksi peuraa. Toinen miehistä lähestyy peuraa ja menee polvilleen peuran eteen. Mies näyttää tarjoavan peuralle jotakin syötävää, jonka peura nappaa miehen kädestä mielellään.

Mies tarjoaa tyhjää kättään peuralle vielä uudelleen. Kun peura huomaa, että kädessä ei ole mitään, se näyttäisi vihaisesti lyövän miehen kämmentä. Videota kuvaava ystävä on kuitenkin rohkaisevasti sitä mieltä, että peura halusi vain heittää miehelle ylävitosen.