Napakympin paluulla miljoonayleisö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suursuosikki Napakymppi teki eilen paluun televisioon. Avausjakso keräsi yli miljoona katsojaa televisioiden ääreen. Ohjelma tavoitti illan aikana lähes 1,2 miljoonaa katsojaa keskikatsojamäärän ollessa 733.000.

Keskustelu kävi kuumana myös sosiaalisessa mediassa, jossa Napakymppi sai paljon kommentteja ja kehuja. Napakympin Facebook-sivu sai illan aikana yli 3.000 uutta seuraajaa. Pariskuntien kuulumisista kertovia ”Mitä heille kuuluu nyt?” -videoita on katsottu Facebookissa yli 50.000 kertaa.

Ensi viikolla Napakympissä seuraa etsivät vasta 18-vuotias neiti X Minna Kouvolasta sekä herra X Henri, 28, Parolasta. Henri on toisen polven napakymppiläinen, sillä hänen isänsä oli mukana ohjelmassa vuonna -98. Silloin herra B.n paikalla istunut isä pääsi palkintomatkalle, mutta silloinen neiti X ei ole Henrin äiti.