Jackie Chan yllytti Olivia Munnia – iski päänsä puulevyn läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toimintatähti Jackie Chan on etenkin uransa alkupuolella suunnitellut ja toteuttanut monet elokuviensa hurjista ja näyttävistä stunteista itse. Miehellä on takanaan pitkä ura, sillä hän on näytellyt 1960-luvulta saakka omien laskujensa mukaan yli 200 elokuvassa.

Nyt näyttelijätähti Olivia Munn ja Jackie Chan pääsivät WIRED-kanavan kuvaamalla YouTube-videolla vastaamaan katsojia askarruttaviin kysymyksiin, jotka liittyivät itsepuolustuslajeihin. Kaksikko näytti videolla muun muassa sen miten puulevy halkaistaan, minkä lisäksi Jackie Chan näytti miten veitsen pystyy torjumaan.

63-vuotias Jackie Chan näyttää videolla oikean tekniikan, jonka avulla lähes jokainen pystyy lyömään kätensä läpi puulaudasta. Chan yllyttää kameran kuvatessa Munninkin lyömään levyn kahtia omalla päälaellaan, ja temppu onnistuukin yllättävän vaivattoman näköisesti.