Pariskunnan karmiva löytö – sängyssä makoili myrkkykäärme

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan käärmeet löytävät tiensä ihmisten asuntoihin etsiessään joko lämmintä suojaa kylmällä säällä tai viilennystä liian kuumilla kesähelteillä. Nyt eräs pariskunta oli tehnyt todella kammottavan löydön aamulla heidän makuuhuoneestaan.

Brisbanessa asuva pariskunta oli soittanut Elite Snake Catching Services -toimistoon ja pyytänyt avukseen ammattimaista käärmeiden pelastajaa. Pariskunta oli ollut Daily Mail -sivuston mukaan todella hätääntynyt huomatessaan, että heidän makuuhuoneensa lattialla oli ollut ruskokäärme, joka on yksi maailman myrkyllisimmistä käärmeistä.

Kun käärmeen pelastaja oli tullut paikalle, käärme oli jo ehtinyt luikertelemaan lattialta pariskunnan sänkyyn. Käärme oli löytynyt mukavalta kerältä peiton alta. Ruskokäärmeet eivät yleensä ole ihmisistä kiinnostuneita, mutta aggressiivisuutensa vuoksi ne tuhlaavat ihmisiinkin myrkkyään herkästi puremalla heti kun niitä lähestyy.

He just wanted a sssssnuggle!

Publié par Daily Mail sur jeudi 21 septembre 2017