Snoop Dogg työstää gospel-levyä ja uutta realitysarjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg on ahkera mies. Artisti julkaisi keväällä tuoreimman Neva Left -levyn, joka oli paluu Snoopin musiikillisille juurille. Seuraavaksi on vuorossa jotain aivan muuta.

Snoop Dogg on ilmoittanut työstävänsä gospel-levyä. Artistin mukaan kyseessä on jotain, mitä hän on aina halunnut tehdä. Uproxx-sivuston mukaan skonnollisiin ohjelmiin erikoistunut The Impact Network -kanava tulee puolestaan esittämään True G -nimistä realitysarjaa, jossa paneudutaan levyn syntyyn.

– Työstän gospel-levyä. Se on aina ollut sydämessäni. En vain ole aikaisemmin ehtinyt, sillä olen aina keskittynyt gangsta-bisneksiin ja olut tekemässä sitä sun tätä, Snoop paljasti Beats 1 -radiokanavalle.

Albumilla tulevat vierailemaan muun muassa laulaja-lauluntekijä Faith Evans ja gospellaulaja Fred Hammond. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Snoop Dogg laajentaa repertuaariaan hiphopin ulkopuolelle. Hän muun muassa julkaisi vuonna 2013 Reincarnated-nimisen reggaelevyn ja on työstänyt funk-musiikkia Snoopzilla-nimen alla.