Ariel Winter yllätti rohkealla asullaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nuori nainen on kommentoinut monta kertaa omia asuvalintojaan sillä, että häntä ei kiinnosta yhtään mitä muut hänestä ajattelevat. Silti naisen uskotaan toisinaan valitsevan ylleen rohkeita asuja juuri kohahduttamisen vuoksi.

Hetki sitten näyttelijätähti vilautteli kauppareissulla lyhyissä shortseissa pakaroitaan, mutta paljasti myöhemmin, että se oli todella kiusallinen vahinko. Nyt tähti on kuitenkin antanut valokuvaajille jälleen aihetta hänen seuraamiseensa, kun hän hoiti kaupungilla asioitaan todella paljastavassa yläosassa.

Ariel Winter yllätti nyt kaupungilla todella näyttävällä valkoisella paidalla. Valkoisesta lyhythihaisessa paidassa oli kangasta lähinnä hihoissa, kun paitaan oli tehty rintojen väliin hyvin paljastavia aukkoja. Paita oli myös niin lyhyt, että se paljasti naisen vatsan kokonaan.