Uutisankkuritkin menettävät malttinsa – raivokohtaukset videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty videoita monista hauskoista hetkistä ja yllättävistä tilanteista, joita television suorissa lähetyksissä on tapahtunut. Monet hauskimmista sattumuksista on tapahtunut uutislähetyksissä, koska niiden vakavamman ja asiapitoisemman luonteen vuoksi niitä vähiten odottaisi.

Nyt uutismokia koostava News Be Funny -kanava on julkaissut YouTube-sivustollaan hulvattoman koosteen, jossa nähdään miten uutisankkurit menettävät malttinsa. Videolle on leikattu peräkkäin monia hetkiä, joissa joko juuri ennen uutislähetyksen alkua tai suorassa lähetyksessä uutisankkurit näyttävät palavan loppuun.

Monet paniikinomaiset hetket ovat tapahtuneet juuri silloin kun suoraan lähetykseen on ollut enää vain muutamia sekunteja aikaa ja toimittaja on kokenut jonkin lähetykseen liittyvän asian vielä epäselväksi. Asiallisten ja lähetyksissä rauhallisten toimittajien satunnaiset raivostumiset ovat yllättävän viihdyttävää katsottavaa.