Jymy-yllätys! 20-vuotias Kylie Jenner on raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen 20-vuotias tytär Kylie Jenner on juuri tulleiden tietojen mukaan raskaana. Useat yhdysvaltalaiset viihdelehdet kertovat hänen odottavan esikoistaan yhdessä poikaystävänsä Travis Scottin kanssa. Räppäri ja julkkisneitokainen ovat seurustelleet viime keväästä saakka.

Instagram

People-lehti kertoo pariskunnan odottavan tyttövauvaa, jonka on määrä syntyä helmikuussa. TMZ-julkaisun mukaan Kylie kertoi raskaudestaan ensimmäisen kerran ystävilleen jo useita viikkoja sitten. Tulevien vanhempien kerrotaan innoissaan raskaudestaan, vaikka raskaus tulikin yllätyksenä.

Kylie Jenner nousi julkkistähdeksi yhdessä Kendall-siskonsa kanssa. Kendall suuntasi malliuralle, kun Kylie ryhtyi sen sijaan kosmetiikka-alan yrittäjäksi ja on tienannut yrityksellään jo miljoonien dollarien omaisuuden.