71-vuotias Cher harmittelee lihomista – ei mahdu enää 70-luvun asuihinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toukokuussa laulajatarlegenda Cher esiintyi Yhdysvaltojen Las Vegasissa järjestetyssä 2017 Billboard Music Awards -gaalassa erittäin rohkeassa asussa ja vähäpukeisena, mutta onnistui yllättämään katsojat todella upealla vartalollaan. Naista ei voisi mitenkään uskoa 71-vuotiaaksi.

Cherin yllä on nähty monia todella uskaliaita ja taiteellisia esiintymisasuja, jotka on tehty sopimaan täydellisesti hänen vartaloonsa. Cher kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että nuorena hän painoi noin 48 kiloa, mutta nykyään naisen paino on noin kymmenen kiloa enemmän. Monien mielestä laulaja on erinomaisessa kunnossa, mutta tähti kuitenkin itse harmittelee sitä, että hän ei enää mahdu hänelle 70-luvulla tehtyihin vanhoihin asuihin.

Cher on upea näky edelleen eikä olekaan mikään ihme, että myös realitytähti Kim Kardashian on kertonut pitävänsä Cheriä omana esikuvanaan. Cher kertoi huomanneensa Kardashianin kopioineen hänen vanhan hiustyylinsä, jota nainen pitää hyvänä asiana. Cherin mielestä mustat suorat ja pitkät hiukset sopivat myös Kim Kardashianille upeasti.

A post shared by Cher (@cher) on

A post shared by Cher (@cher) on

Cher Performing "I Hope You Find It" on The X Factor – UK!

A post shared by Cher (@cher) on