Gladiaattorit palasi televisioon – ristiriitainen vastaanotto somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkisarjat ovat viime aikoina tehneet kovasti paluutaan televisioruutuihin, ja tänään paluun teki Gladiaattorit. Ohjelmia kommentoidaan aktiivisesti eri sosiaalisen median palveluissa, ja Gladiaattorien paluu sai aikaan melko ristiriitaista palautetta. Toiset pitivät ja toiset eivät.

Esimerkiksi urheilumies Aleksi Valavuori innostui ohjelmasta tosissaan.

– Nelonen tekee hyvää duunia vanhojen formaattien kanssa! Napakympin tavoin myös #Gladiaattorit 10 points ja ehdottomasti jatkoon, Aleksi Valavuori kehui.

Stand up -koomikko Antti Syrjä ei sen sijaan ollut aivan yhtä innoissaan.

– Oonko se vaan mä vai tuntuuko tää #Gladiaattorit jotenkin nololta?, Antti Syrjä pohti.

Radiosta ja televisiosta tuttu Jaajo Linnonmaa‏ oli Valavuoren kanssa samoilla linjoilla.

– #gladiaattorit Täähän on VIIHDETTÄ!!!, Jaajo Linnonmaa ylisti.

Yhden parhaista Gladiaattorit-kommenteista julkaisi jo jokunen päivä sitten kansanedustaja Jaana Pelkonen, joka pohti Twitterissä pitäisikö hänen palata television retrobuumin myötä takavuosina juontamaansa Tilt-ohjelmaan.

– #napakymppi #gladiaattorit ym tekevät paluun 😀 #retro Pitäisi varmaan minunkin palata #tilt’iin, Jaana Pelkonen letkautti.

https://twitter.com/jenniparviainen/status/911635455308943360

https://twitter.com/nonnatahtinen/status/911642297472778240

Gladiaattorit-ohjelmassa kilpailijoita vastassa on 16 gladiaattoria, eli kahdeksan miestä ja saman verran naisia. Heitä ovat Amin Asikainen, Martina Aitolehti, Jucci Hellström, Minna Pajulahti ja Hannes Hyvönen sekä Temptation Island -pari Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen. Lisäksi mukana ovat myös Cheekin veli Jere Tiihonen ja Bull Mentulan veli Juha Mentula. mukana ovat myös Oona Tolppanen, Suski Mantila, Vertti Harjuniemi, Rami Hietaniemi, Laura Saarinen, Milena AbbasMamode ja Terhi Lumme. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.