Jake Gyllenhaalista Twitter-parodia – näin mies reagoi siihen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkomistus Jake Gyllenhaal ei käytä Twitteriä, Instagramia tai juuri muutakaan sosiaalista mediaa. Monet miehen fanit ovat kuitenkin juuri sosiaalisessa mediassa todella aktiivisia, minkä vuoksi juontaja Conan O’Brien halusi tuoda hauskan Gyllenhaalin elämästä kertovan Twitter-kanavan miehen tietoisuuteen.

Jake Gyllenhaal näki haastattelunsa aikana, että hänestä on tehty Twitter-sivustolle Jake doing things -niminen kanava, jossa seurataan miehen elämää. Kanavalla julkaistaan hauskoja kuvia miehen jokapäiväisistä tekemisistä huvittavien kuvatekstien kera.

36-vuotias Jake Gyllenhaal kertoi Conan O’Brienin haastattelussa, että hän ei juuri osaa edes käyttää tietokonetta eikä esimerkiksi ymmärrä tietokoneiden pikatoimintoja vaan tekee kaiken aina vaikeimman kautta. Tämän vuoksi onkin melko luonnollista, että hänen läsnäolonsa sosiaalisessa mediassakaan ei ole kovin vahva.