Kissarakas nainen menehtyi – yksi kissoista saapui hautajaisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon koskettavia videoita tilanteista, joissa lemmikit eivät halua jättää omistajansa hautaa ja surevat menetettyä isäntää silminnähden. Nyt eräät hautajaiset keskeytyivät kun omistajan hoitama valkoinen kissa ilmestyi haudalle eikä halunnut jättää sitä.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa valkoinen kissa tulee kesken hautajaisten hautakummun päälle eikä haluaisi lähteä siitä pois. Menehtynyt nainen oli ollut todella kissarakas ja ruokkinut aina kadulla olevia kodittomia kissoja ja huolehtinut niistä.

Ystävät arvelivat kissan olevan yksi niistä, joita nainen oli hoitanut. Kissa näytti surevan menehtynyttä naista haistellessaan ja puskiessaan hautakumpua. Hautajaisten jälkeen kissa on ollut haudan luona päivittäin, ja naisen ystävät ovat alkaneet nyt tuomaan kissalle haudan luo ruokaa.