Koira ei voisi olla tottelevaisempi – upea todiste videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirarodut ovat todella kovasti herkkujen perään ja tekisivät niiden vuoksi mitä tahansa. Ruoalle persoja koiria onkin monesti helppo opettaa, koska ne todella haluavat herkun omistajaltaan. Nyt videolla nähdään yksi esimerkki todella upeasta tuloksesta, joka kouluttamisella on saatu.

Saksanpaimenkoira on luonteeltaan keskittyvä, itsevarma, vahvahermoinen ja todella hyvä koulutettava, minkä vuoksi kyseinen rotu loistaakin erilaisissa palvelustehtävissä. Nyt videolla nähdään miten upeasti yksi saksanpaimenkoira tottelee kouluttajaansa.

YouTube-videolla nähdään miten saksanpaimenkoira kävelee kouluttajan vieressä. Kun kouluttaja antaa koiralle käskyn, se lähtee juoksemaan eteenpäin niin kovalla vauhdilla kuin se suinkin pystyy. Kun mies huutaa koiralle toisen käskyn, koira jarruttaa niin voimakkaasti, että se luisuu nurmella jalat suorina eteenpäin ennen kuin pysähtyy ja kääntyy omistajaansa kohti.