Mies kosti vesipullotempun vaimolle – näinkin sen voi tehdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo pitkään kiertänyt hauska pila, jonka moni on ovelasti toistanut omalle perheelleen tai kumppanilleen. Pilassa taikuriksi ryhtynyt alkaa esittämään tekevänsä taikatemppua vesipullon ja kolikon kanssa, mutta lopulta taikatemppua sivusta seuraava ystävä saakin vesipullon vedet kasvoilleen kurkistaessaan pulloon.

Huhtikuussa sosiaalisessa mediassa nousi viraalihitiksi video, jossa isoäiti toisti tempun omalle miehelleen. Pariskunnan naurusta ei ollut tulla loppua kun vanhus sai vedet tempun päätteeksi kasvoilleen. Mies on siitä lähtien suunnitellut vaimolleen kostoa, jonka hän viimein pääsi toteuttamaan.

Videolla nähdään pila, jonka aviomies on keksinyt vaimolleen. Tempussa henkilön tulee asetella suppilo housuihinsa, ja yrittää sen jälkeen saada otsaan kiinnitettyä kolikkoa putoamaan suoraan suppiloon. Kun isoäiti alkaa kokeilemaan omalla vuorollaan temppua, aviomies kaataakin suppiloon vettä, joka ohjautuu suoraan suppilon ohjaamana naisen housujen sisälle. Mies nauroi tyytyväisenä ja oli onnellinen siitä, että hän pääsi viimeinkin kostamaan tempun vaimolleen.