Jennifer Lopez hehkuu sinisessä mekossaan – miehensä kainalossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias Jennifer Lopez ja 42-vuotias baseball-tähti Alex Rodriguez näyttäisivät olevan hyvin onnellisia yhdessä. Nyt pariskunta nähtiin poseeraamassa uuden World of Dance -televisiosarjan juhlien punaisella matolla, jossa kumpikin oli yhtä hymyä.

Liikunnan parissa viihtyvä pariskunta on alkanut treenaamaan yhdessä, ja se näyttääkin tuottaneen tulosta. Jennifer Lopez oli todella tyrmäävä näky sinisessä mekossaan, jonka eri puolella olevat aukot ja pitkälle yläreiteen saakka ulottuva halkio paljastivat ihoa joka puolelta vartaloa.

Sininen asu näytti todella hyvältä Jennifer Lopezin yllä. Nainen on tällä hetkellä hyvässä kunnossa fyysisesti, minkä vuoksi hän ei varmasti häpeilekään esitellä kovalla työllä hankkimiaan tuloksia myös muille. Nainen näytti hyvin onnelliselta hymyillessään Alex Rodriguezin kainalossa kameroiden edessä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash