Känniääliö varasti golfkärryn – kaahasi maantiellä ilmapallot hulmuten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Humalassa mieleen juolahtaneet ideat saattavat kaduttaa seuraavana päivänä. Näin kävi varmasti myös miehelle, joka varasti hopeisilla heliumpalloilla koristellun golfkärryn ja lähti hurjastelemaan sillä pitkin englantilaisen Towcesterin katuja.

Brittiläinen mies oli varastanut golfauton Northamptonshirestä aamuyöllä. Hän ajoi golfkärryllä ensin McDonald’s -pikaruokaravintolaan ja sen jälkeen lähti kurvailemaan ajoneuvolla maantielle. Mies ehti kulkea hyvän matkaa, ennen kuin poliisit pyäsyttivät hänet, Metro-lehti uutisoi.

Golfautojen tuntivauhti ei päätä huimaa. Kärryt on tarkoitettu lähinnä leppoisaan matkan taittamiseen viheriöiden välillä. Poliisien ottama kuva anastetusta ajoneuvosta leviää parhaillaan Twitterissä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.