Khloen exä: ”Varo Kardashianien kirousta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Epäonnisista rakkaussuhteistaan tunnettu Khloe Kardashian seurustelee nykyisin NBA-tähti Tristan Thompsonin kanssa. Pariskunta on vältellyt julkisuuden valokeiloja, koska koripalloilija haluaa pitää matalampaa profiilia. Nyt Khloen ex-poikaystävä on varoittanut Tristania.

Khloe Kardashianin kanssa hetken aikaa tapaillut NBA-pelaaja James Harden on varoittanut lajitoveriaan Kardashianien kirouksesta. Miehen mukaan Khloe on tuhonnut monen ammattipelaajan uran itsekeskeisyydellään. 28-vuotias Harden on sanonut 26-vuotiaalle Tristanille, että Khloe on parisuhteessa todella vaativa sekä epävarma. Hardenin mukaan Kardashianit ovat tottuneet siihen, että kaikki asiat pyörivät heidän ympärillään, eikä tällöin jää tilaa tai aikaa ammatikseen urheilevalle kumppanille tai hänen tarpeilleen, RadarOnline raportoi.

Khloen laittoi taannoin parisuhteensa James Hardenin kanssa katkolle, koska hän halusi keskittyä hoitamaan yliannostiksen saanutta ex-mies Lamar Odomia. Hardenin mielestä he saivat suhteen aikana turhan paljon huomiota paparazzeilta. Tämä alkoi turhauttamaan miestä, ja hän kertoo lopettaneen itse suhteensa Kardashianiin.

Behind the scenes at my @drinkbodyarmor shoot today! #Switch2BODYARMOR #SuperiorHydration

A post shared by jharden13 (@jharden13) on