Koira työnnettiin tynnyriin kuolemaan – silmitön julmuus paljastui nopeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien kohtalot koskettavat usein ympäri maailmaa, koska ne joutuvat usein silmittömän julmuuden kohteeksi. Tällä kertaa eräs koira oli työnnetty kuolemaan tynnyriin, jossa oli kuumaa pikeä. Koira sai kuitenkin yllättäen vielä uuden mahdollisuuden.

Animal Aid United on nyt julkaissut karmaisevan videon eräästä koirasta, joka oli työnnetty kuumaa pikeä sisältäneeseen tynnyriin. Kaikeksi onneksi sivulliset sattuivat huomaamaan koiran ahdingon, ja ilmoittivat siitä eläinsuojelijoille. Pelastajat ryhtyivät lähes mahdottomalta tuntuvaan tehtävään, jossa ensimmäiseksi piti leikata tynnyri auki, sillä vasta sitten päästiin näkemään missä tilassa koira oli.

Ihmiset ryhtyivät pehmittämään pikeä kasvisöljyllä, ja tuntikausien uurastuksen jälkeen nestehukasta kärsivä koira saatiin irti tynnyristä. Lopulta koiran pelastusoperaatio onnistui ja koira sai uuden ja rakastavan kodin.