Spaissaritähti Mel B seksikkäässä bodysuitissa – kaula-aukko ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on ollut viime aikoina otsikoissa rumia piirteitä saaneen avioeronsa tiimoilta. Oikeudenkäynnin myötä selvisi, että avioeron syynä oli muun muassa naisen pakottaminen ryhmäseksiin ja toistuvat pahoinpitelyt.

Eilen Mel B kuvattiin Los Angelesissa, jossa hän näyttäytyi seksikkäässä valkoisessa ja tiukassa bodysuitissa. Hän käväisi ensin asianajotoimistossa ja jatkoi matkaansa West Hollywoodin Soho Houseen.

Mel B järjesti äskettäin lähestymiskiellon exälleen, eikä mies saa enää tavata heidän yhdessä kasvattamia lapsiaan. Stephen Belafonte sen sijaan hakee oikeuden kautta yhteishuoltajuutta perheen 10-vuotiaalle Angel-tyttärelle. Miehen mukaan Mel B ei ole sopiva äidiksi, koska hän käyttää kokaiinia ja alkoholia lasten läsnäollessa.

Splash
Splash
Splash
Splash