MMA-ottelija kalastaa jousipyssyllä – uskomaton video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli perinteiset kalastuksen muodot kyllästyttävät, voi harrastukseen hankkia lisää haastetta tekemällä sitä epätavallisemmin keinoin. Tuoreella videolla MMA-harrastaja pyytää kalaa jousipyssyllä.

Yhdysvaltojen Oklahomassa asuva Stephen Banaszak kalastaa ongen tai virvelin sijaan jousen ja köyden päässä olevan nuolen avulla. Hän ampuu nuolen kohti vedessä uivaa kalaa, ja vetää sen maihin erikoisvalmisteisessa jousessa olevan kelan avulla.

– Olen aina rakastanut kalastamista, ja pidän myös jousiammunnasta. Eräänä päivinä päätin käyttää osan MMA-otteluista saamista rahoistani ostaakseni kalastuspakin jouseeni, Banaszak kuvaili Caters Clipsin mukaan.

MMA-ottelija kertoo harrastaneensa jousikalastusta viiden vuoden ajan. Hän kertoo napanneensa saaliin parhaimmillaan noin 64 metrin päästä.