Poliisi pysäytti liikenteen kissanpennun takia – pelastajasta tuli sankari

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinalainen poliisi on herättänyt ihastusta sosiaalisessa mediassa pelastettuaan pienen kissan auton pulasta. Tapaus sattui 8. syyskuuta Putinain kaupungissa. Verkossa levinneellä videolla joukko moottoripyöräilijöitä on pysähtyneenä risteyksessä, kun kissanpentu kävelee heidän eteensä.

Liikennepoliisi Tan Yuhe juoksee nopeasti paikalle ja pelastaa pienen eläimen mukaansa. Poliisin mukaan hän huomasi kissanpennun paikalla olleen autoilijan huomautettua hänelle asiasta. Tania on hehkutettu sosiaalisessa mediassa sankariksi hänen syöksyttyään pelottomasti auttamaan pientä luontokappaletta.

– Takanani ollut autoilija huusi minulle ja kertoi näkevänsä kissan. Juoksin heti paikalle, poliisi kuvaili Daily Mail -lehden mukaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.