Hurja salaliittoteoria: ”Kylie Jenner odottaa Kim Kardashianin lasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkistähti Kim Kardashianin kerrotaan vuokranneen kohdun kolmannen lapsensa syntymää varten. Raskaus olisi ollut hengenvaarallinen 36-vuotiaalle Kanye Westin vaimolle. Hänen pikkusiskonsa, Kylie Jenner on nyt sattumalta samaan aikaan raskaana.

Us Weeklyn mukaan Kardashianien fanien keskuudessa on käynnistynyt huhumylly, jonka mukaan 20-vuotias Kylie Jenner odottaisikin isosiskonsa lasta.

Kerroimme aiemmin, että Kylie Jenner ja hänen poikaystävänsä Travis Scott olisivat saamassa yhteistä jälkikasvua. Nyt sosiaalisessa mediassa kiertää salaliittoteorioita, joiden mukaan Kylien kohdussa kasvaisikin hänen sisarenlapsi.

Aiemmin on kerrottu, että Kim Kardashianin ja Kanye Westin lasta kantaisi 20-vuotias afroamerikkalainen kalifornialaisnainen. Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on entuudestaan neljävuotias North ja 1,5-vuotias Saint. Perheen kolmas lapsi on ennakkotietojen mukaan tyttö.

@hollywoodreporter

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on