Nainen vilkaisi eläinsuojan ilmoitusta: ”Liian hyvää ollakseen totta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain ilouutisia pitkään kadoksissa olleiden lemmikkien löytymisestä, ja nyt kissamaailma on saanut niitä yhden lisää. Sue Zelitskyn 13-vuotias Jimmy-kissa katosi syyskuussa 2014, kun se lähti päiväksi ulos, mutta ei enää palannut.

Zelitsky yritti löytää perheenjäsentään monin tavoin, kuten kyselemällä ihmisiltä havaintoja ja levittämällä lentolehtisiä ja ilmoituksia. Kissa oli kuitenkin kadonnut jäljettömiin. Sitten, vuosia myöhemmin, Zelitsky selaili paikallisen eläinsuojan ilmoituksia, kun hänen silmiinsä osui odottamaton näky.

West Milford Animal Shelterin ilmoituksessa eläinsuojassa näytti poseeraavan tutunnäköinen kissa, The Dodo uutisoi. Zelitsky kommentoi Facebook-ilmoitusta, keräsi muutamia kissalle tuttuja esineitä ja lähti ajamaan naapurinsa kanssa eläinsuojaan. Kun nainen lähestyi kissaa, tuli se puskemaan häntä hellästi ja nainen purskahti itkuun. Rakas Jimmy oli löytynyt. Kotiin päästyään kissan ottivat iloisesti vastaan myös perheen koira ja Zelitskyn aviomies.

– Olemme äärimmäisen onnellisia. Tämä on maailman paras tarina ja lähes liian hyvää ollakseen totta. Mutta se on totta!, Sue Zelitsky totesi lehdelle.