Ranskanbulldoggin pentu näki rullalaudan – tiesi heti miten toimia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtubessa on nähty hämmästyttäviä ja hauskoja videoita koirista, jotka ovat oppineet käyttämään rullalautaa. Videot kuitenkin paljastavat vain harvoin kuinka koirat on oikein onnistuttu kouluttamaan skeittaamisen saloihin.

Useimpien rullalautailuvideoiden tähtinä nähdään aina joko bulldoggi tai ranskanbulldoggi. Nyt lyhyellä YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pieni Chewie-niminen ranskanbulldoggin pentu yrittää ensimmäistä kertaa nousta rullalaudan päälle täysin omatoimisesti.

Videosta päätellen ranskanbulldoggeilla on jokin luontainen taipumus kiinnostua rullalaudoista. Chewie alkaa videolla työntämään rullalautaa ja yrittää nousta sen päälle. Ensimmäinen yritys ei vielä tuottanut toivottua lopputulosta, mutta luultavasti koira oppii tempun jo päivien kuluessa.