Ruokavideo tekee pilaa vegaaneista: ”Näin teet vegaanipizzan”

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

AwakenWithJP-kanava tarjoilee YouTubessa hauskaa sisältöä ihmisille, jotka pitävät esimerkiksi parantavia öljyjä, kasvisruokavaliota, itsetietoisuutta, joogaa ja meditointia yliarvostettuina asioina. Nyt JP on opastanut vegaanisen ruoanlaiton salat kokkausvideollaan.

JP opastaa videollaan ihmiset vegaanisen raakaruoan saloihin. Mies näyttää miten herkullinen vegaaninen raakapizza syntyy. Pizzan juustokuorrute, kastike ja pohja kaikki syntyvät kurkusta, jonka avulla ruokailija saa miehen mukaan todellan autenttisen pizzakokemuksen.

Nimimerkki JP tekee pilaa videoidensa muodossa kaikista tämän hetken kuumimmista hyvinvointitrendeistä. JP on huomannut, että vegaanit pitävät suurta ääntä siitä, että he eivät syö lihaa. Miehen mielestä vegaanit näyttävät puhuvan omasta ruokavaliostaan liiankin paljon, minkä vuoksi hän on tehnyt monia hauskoja parodioita kasvissyöjistä.