Suomen tullilla oluttölkkien joukkotuhoase – tuhoaa 24 tölkkiä kerralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen alkoholilainsäädäntö on tuottanut kautta aikojen haasteita maamme rajoilla, sillä jo kieltolain aikaan alkoholin tuonti oli Suomen valtiolle punainen vaate. Nyt tullitarkastaja Jouni Martinskin on julkaissut Twitterissä mielenkiintoisen kuvan tullin käyttämästä oluttölkkien tuhoajasta.

– #niirala’n #tulli’n ”joukkotuhoase” salakuljetetun oluen tuhoamiseen on nykyään vähällä käytöllä. Ennen Viron eu-jäsenyyttä tarpeellinen, Jouni Martinskin kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Kuvan erikoisella laitteella tulli onnistuu tuhoamaan 24 tölkin laatikollisen olutta tai muuta tölkkijuomaa yhdellä nopealla kädenliikkeellä. Tullitarkastaja kertoi Twitter-kuvasta uutisoineelle MTV:lle, että laite on tehty ilmeisesti 1990-luvulla ja se on edelleen käytössä.