7Up-limonadia terästetty metamfetamiinilla Meksikossa

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meksikon pohjoisimmassa osavaltiossa Baja Californiassa on päätynyt kauppojen hyllyille metamfetamiinilla terästettyjä limonadeja. 7Up-limonadin sekaan sekoitettu huumausaine on aiheuttanut ainakin yhden ihmisen kuoleman ja sairastuttanut useita. Maan terveysviranomaiset ovat vetäneet limonadieriä takaisin.

Fox Newsin mukaan Baja Californian alueella tutkitaan, mistä ja miten metamfetamiini on päätynyt 7Up-juoman sekaan. Meksikon ja Yhdysvaltojen raja-alueilla asuvia on tiedotettu asiasta. Mikäli 7Upia nauttiva henkilö havaitsee poikkeavuuksia limonadin värissä, maussa tai hajussa, täytyy juoma kaataa pois.

Metamfetamiinilimonadin juominen aiheuttaa myrkytystilan, jossa voi tuntea poltetta ruoansulatuskanavissa, pahoinvointia, oksentelua, hengitysvaikeuksia ja sydämen rytmihäiriöitä. Meksikolaisella limonaditehtaalla on tutkittu tapauksen johdosta yli 70.000 pulloa 7Upia.

La Procuraduría General de Justicia del Estado abrió dos carpetas de investigación con relación a la muerte de una…

Publié par Procuraduría General de Justicia del Estado de Baja California sur lundi 18 septembre 2017

Publié par 7UP sur mardi 31 mars 2015