Ashley Graham julkaisi rohkean uimapukukuvan: ”Ei koskaan tylsää hetkeä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias mallikaunotar Ashley Graham on tällä hetkellä yksi suosituimmista pluskokoisista malleista. Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Nainen on nähty viime aikoina erityisen paljon uimapukukuvauksissa, joiden kulisseista Graham julkaisi juuri yhden otoksen.

Ashley Graham julkaisi Instagram-kanavallaan kuvausten tauolla hänestä otetun kuvan, jossa nainen yrittää asetella rintojaan piiloon uimapuvun sisälle. Kuvatekstiin malli on kirjoittanut, että kuvauksissa ei ole koskaan ainuttakaan tylsää hetkeä kun hän on paikalla.

Ashley Graham on aina rohkaissut kaikkia naisia hyväksymään itsensä ja rakastamaan omaa vartaloaan. Uudella videollaan malli paljastaa, että hänkään ei ole syntynyt rakastamaan omia kurvejaan, mutta oppinut siihen vuosien myötä. Graham haluaa muistuttaa naisia siitä, että myös he voivat oppia vielä rakastamaan itseään vaikka he tällä hetkellä toimisivatkin vielä itsensä pahimpina kriitikoina.

Never a 'DDull' moment

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on