Hääkuvaukselle dramaattinen käänne – sulhanen hyppäsi jokeen pelastamaan lapsen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisen pariskunnan hääkuvia ottaneen valokuvaajan kameraan tallentui myös sulhasen sankariteko. Mies nimittäin hyppäsi läheiseen jokeen pelastamaan lapsen hukkumiselta.

Clayton ja Brittany Cook olivat ottamassa hääkuviaan Ontarion Kitchenerissä sijaitsevassa Victoria Parkin puistossa. Heidän läheisyydessään oli joukko lapsia, joiden Clayton huomasi leikkivän vaarallisen lähellä puiston läpi virtaavaa jokea.

Valokuvaajan ottaessa kuvia Brittanysta, Clayton päätti tarkistaa onko lapsilla kaikki hyvin. Silloin hän huomasi yhden lapsista tippuneen veteen. Mies riensi nopeasti pelastamaan poikaa joesta.

– Katsoin jokeen ja näytti, kuin Clayton olisi uimassa vedessä. Ihmettelin mitä hän oikein oli tekemässä. Valokuvaaja onnistui ottamaan kuvan juuri kun Clay nosti lasta pois vedestä, Brittany kuvaili Local News -uutissivustolle.

Valokuvaaja Darren Hattin mukaan hän ei ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa hääkuvia ottaessaan. Lapsi selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä ja pääsi pian takaisin vanhempiensa luokse.

 

 

A special shout out to last night's groom Clayton! While I was taking solo pictures of the bride this little guy was…

Publié par Hatt Photography sur samedi 23 septembre 2017