Huippumalli biletti alusvaatteissa? Niukka asu Milanon yössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai Guess Jeansin mallisopimuksen ja pääsi poseeraamaan yhtiön 35-vuotiskampanjaan.

Parhaillaan Hailey on Italian Milanossa, jossa hän on osallistunut muotiviikoille. Eilen oli kuitenkin vapaapäivä, ja Hailey Baldwin kuvattiin nauttimassa Dolce & Gabbanan muotinäytöksen jatkobileistä. Ylleen hän oli valinnut yöpukua muistuttavan erittäin niukan asun.

20-vuotias Hailey Baldwin ei tavallisesti häpeile timmin vartalonsa esittelemistä, minkä vuoksi hän onkin luonnollinen aina alusvaatekampanjoista lähtien naisen omiin paljasteleviin selfie-kuviin. Julkkisperheen tytär onkin aktiivinen somejulkaisija.

Splash
Splash
Splash
Splash