Tyga väittää olevansa Kylie Jennerin lapsen isä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin julkkisperheen 20-vuotias tytär Kylie Jenner on viime viikolla julkaistujen tietojen mukaan raskaana. Hänen kerrottiin odottavan esikoistaan yhdessä poikaystävänsä Travis Scottin kanssa. Räppäri ja julkkisneitokainen ovat seurustelleet viime keväästä saakka.

Nyt Kylie Jennerin entinen poikaystävä räppäri Tyga on laittanut oman lusikkansa soppaan kommentoimalla raskaushuhuja. Tyga julkaisi hänen T-Raww -nimisellä Snapchat-tilillään kuvan, jossa hän väitti Kylie Jennerin odottamaa lasta omakseen.

Tyga julkaisi People-sivuston mukaan kuvan uutisesta, jossa Jennerin kerrotaan odottavan esikoistaan Travis Scottin kanssa. Tyga kommentoi tähän: ”Hell nah thats my kid”. Hetken kuluttua mies oli jo poistanut kuvan kanavaltaan, mutta moni oli ehtinyt jo ottaa siitä ruutukaappauksen.

Kylie Jennerin ja Travis Scottin on kerrottu odottavan tyttövauvaa, jonka on määrä syntyä helmikuussa. Kylie Jenner ei ole kuitenkaan itse vieläkään kommentoinut tai vahvistanut raskauttaan julkisesti.