Lähes 600 bordercollieta kokoontui samaan puistoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Adelaidessa sijaitseva puisto muuttui eräänä syyskuisena sunnuntaina todelliseksi koirien ystävien paratiisiksi. Paikalle kerääntyi lähes 600 bordercollie-koirarodun edustajaa omistajineen.

Willaston Ovalin puistoon kokoontui yhteensä 576 bordercollieta. Tapahtumalla haluttiin rikkoa aikaisempi ennätys, jossa 534 bordercollieta kokoontui samaan paikkaan. Tempaus ei kuitenkaan päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan, sillä kirjaan ei hyväksytä ennätyksiä jotka koskevat vain tiettyä koirarotua.

Tapahtumalla onnistuttiin sen viiden australian dollarin osallistumismaksuilla kuitenkin keräämään mittava summa hyväntekeväisyyteen. News.com.au-uutissivuston mukaan järjestäjät keräsivät yli 4.000 euroa erilaisille eläinsuojelujärjestöille.

 

EDIT: OFFICIAL COUNT576 DOGS!!!—Preliminary count has come in at 544. You people are amazing. YOU DOGS ARE AMAZING!

Publié par BCOSA World Record Attempt sur samedi 23 septembre 2017