Ryöstäjä meni liian pitkälle – ryösti miesluolassa rentoutuneen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Perheenisä oli remontoinut omakotitalonsa autotalliin miesluolan ajanviettoa varten. Eräänä iltana ryöstäjä iski juuri silloin, kun hän vähiten osasi odottaa. Rikollinen tunkeutui miehen pyhimpään paikkaan.

Illinoisissa asuva mies oli asettunut miesluolansa sohvalle mukavaan asentoon katsomaan jalkapalloa. Yhtäkkiä hän oli kuullut tallin oven avautuvan. Miesluolaan oli saapunut nuori rikollinen aseen kanssa.

Noin parikymppinen ryöstäjä oli osoittanut tallin omistajaa aseella ja vaatinut rahaa. Miehellä ei ollut käteistä, mutta ryöstäjälle oli kelvannut urheiluiltaan valmistautuneen perheenisän matkapuhelin. Journal Starin mukaan tekijää etsitään edelleen, mutta ryöstön uhri laittaa varmasti tallin oven ensi kerralla lukkoon.