Hjallis ja Joel Harkimo saavat oman televisio-ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hjallis ja Joel Harkimon uusi keskusteluohjelma Harkimot alkaa televisiossa 22. lokakuuta. Ohjelmassa nähdään vieraina kotimaisia eturivin tähtiä perheenjäsentensä kanssa. TV5-kanavan uutuussarjassa Hjallis Harkimo kutsuu poikansa Joel Harkimon kanssa vieraakseen kotimaisia eturivin tähtiä sekä heidän perheenjäseniään.

Harkimot-ohjelmassa julkisuudesta tuttu henkilö ja tämän lapsi tai vanhempi tapaa Harkimot. Ohjelman keskusteluiden ydin muodostuu vieraiden elämän tähtihetkistä ja kipukohdista, joiden kautta he haastavat myös Harkimot avautumaan omasta isä-poika -suhteestaan ennennäkemättömällä tavalla.

Keskusteluohjelman jaksoissa nähdään muun muassa Vesa-Matti Loiri ja poikansa Joonas, jotka avautuvat vaikeasta isä-poika -suhteestaan, sekä Jutta Gustafsberg ja tämän tytärpuoli Camilla Jussila, jotka kertovat siitä, miten yhteinen menetys vaikutti heidän perhesiteisiinsä. Harkimoiden kanssa keskustelemassa ovat myös muun muassa jääkiekkoilijalegenda Kimmo Timonen sekä hänen äitinsä Marja-Liisa, Hjalliksen pikkuveli Roy Harkimo sekä tämän tytär Amanda sekä laulajat, tytär ja äiti Janna ja Maarit Hurmerinta.

Viihdettä ja vauhtia kanavan lokakuuhun tuovat myös Sampo ja Minttu Kaulanen perheineen, joiden tähdittämä hyväntuulinen reality Lapin Sampo ja kauppiaan rouva alkaa 10. lokakuuta.