Kaia Gerber supermallina catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford ei tee enää pääsääntöisesti mallin töitä, mutta hänet tunnetaan kuitenkin edelleen yhtenä kaikkien aikojen kauneimmista ja ikonisimmista huippumalleista. Nyt hänen tyttärensä Kaia Gerber on seuraamassa äitinsä jalanjälkiä, sillä hänestä on tulossa kovaa vauhtia supermalli.

Juuri 16 vuotta täyttänyt Kaia Gerber on nähty jo useiden muotinäytösten catwalkeilla supermallien tavoin. Nyt hänet kuvattiin Pariisissa Saint Laurentin muotinäytöksen tähtenä.

Kaia Gerber toimii mallina jo niin ammattimaisesti, että moni voisi kuvitella Kaian olevan vanhempi. Juuri 16 vuotta täyttänyt Gerber paljasti äskettäin, että muotialaa suurempi juttu hänelle oli ajokortin saaminen. Gerber läpäisi testit ja sai ajokortin.

Splash
Splash
Splash
Splash