Kissa ei pitänyt muotokuvastaan – yritti estää piirtämisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja videita, joissa kissat ovat häirinneet omistajiensa töiden tai kotitehtävien tekemistä. Etenkin kynällä kirjoittaminen saa usein kissat kiinnostumaan ja jopa ärsyyntymään niin paljon, että kissat vaikeuttavat tehtävän loppuun saattamista.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten omistaja yrittää piirtää paperille hänen Maruchan-nimisen kissansa kuvan. Kissa tarkkailee piirroksen valmistumista vierestä eikä tunnu olevan kovinkaan vakuuttunut paperille ilmestyvästä kuvasta.

Kissa kiinnostuu naisen kädessä heiluvasta kynästä ja tökkii sitä jatkuvasti tassullaan. Kynän ja käden jatkuva tökkiminen vaikeuttavat piirtämistä huomattavasti. Häiriöstä huolimatta nainen saa valmiiksi hauskan kuvan kissasta, jolla on hyvin tuima ilme kasvoillaan.